Friluftsliv i Finnmark

Finnmark er det største av Norges fylker, men har det laveste folketallet – noe som gir god plass og store muligheter for friluftsliv. Naturen i Finnmark er dessuten langt mer variert enn man ofte får inntrykk av. Vidda dekker store deler av indre strøk, men her finnes også majestetiske furuskoger, blå isbreer, flotte fuglefjell, frodig kystlandskap og alpine fjell som stuper rett i sjøen.

Les merShow less
kr 398.00
Ikke på lager
Beskrivelse

I boka er fylket delt inn i 11 geografiske regioner som hver får en seksjon i boka. Mine egne turopplevelser utgjør hoveddelen av teksten, men stadige sideblikk på natur og historie gjør forhåpentligvis at du vet litt mer om Finnmark etter å ha lest boka. Hver seksjon avsluttes med en faktadel på 2–6 sider med kart, konkrete turtips og praktisk informasjon. Tanken er at dette skal gi et startpunkt for planleggingen av din egen finnmarkstur, mer enn at det skal være en oppskrift på å kopiere mine eventyr.

" – leverer klokkerent fra første til siste tur. Særlig bildematerialet er av skyhøy klasse målt i motiver, teknisk kvalitet og variasjon."

– Sigurd Rønningen i UTE

"Eit anna høgdepunkt er omtalen av Stabbursdalen nasjonalpark og Sennalandet, eit kapittel som bognar av dei små, lærerike tematiske utfluktene som kjenneteiknar Valles forteljarstil."

– Sjur Haga Bringeland i Dag og Tid

"Det oser natur- og turstemning i tekst og bilder gjennom hele boka, og det er mange bilder. Alle av høy kvalitet. Her er Randulf Valle virkelig dyktig!"

– Bjarnes Turblogg

Les merShow less
Produktdetaljer
002
Sist vist
kr 398.00
Finnmark er det største av Norges fylker, men har det laveste folketallet – noe som gir god plass og store muligheter for friluftsliv. Naturen i Finnmark er dessuten langt mer variert enn man ofte får inntrykk av....
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 68.00
Turdagbok med stive permer i resirkulert papp og innmat i resirkulert papir. 
kr 198.00
Røff kopp i emaljert stål som kan brukes på primus eller bål om det trengs. Husk at dette er en uisolert stålkopp. Den blir varm når den har stått over flammene eller når den er full av glovarm kaffe.
6 andre produkter i samme kategori:
kr 149.00
Dette er ikke boka om å sitte 14 dager i toppen av ei furu, på jakt etter det ultimate bjørnebildet. Hovedbudskapet er derimot at du, med enkelt utstyr og begrenset kjennskap til fototeknikk, kan komme hjem med flotte...
kr 449.00
Nordkalotten byr på noen av Europas siste, store, urørte villmarksområder. Gjennom seks år dro Jan-Eilert Pedersen på tur i disse områdene. I boka forteller han om turliv og naturopplevelser gjennom alle årstider i...
kr 149.00
Fra oktober 2006 til mars 2007 gikk Hilde og jeg New Zealand på langs. Vi startet turen på North Cape som samboere, kom forlovet til Bluff og er fortsatt gift i dag. (Der forsvant spenningen om hvordan turen påvirket...
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.